понеділок, 12 вересня 2011 14:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Батьківщина" вимагає припинити політичні катування Тимошенко

"Батьківщина" вимагає припинити політичні катування Тимошенко

Оголошення двотижневої перерви у судовому засіданні означає, що "влада планує ще два тижні абсолютно безпідставно тримати Юлію Тимошенко у слідчому ізоляторі".

Про це йдеться у заяві партії "Батьківщина", повідомляє партійна прес-служба.

"Сьогодні влада визнала, що не може винести вирок у газовій справі, оскільки не має для цього жодного законного аргументу. Справа розвалилася. В той же час, зробивши 2-тижневу перерву, замовники та виконавці переслідування Тимошенко залишають її за ґратами, хоча юридичних підстав для цього не існує", - зауважили "бютівці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Тимошенко перенесли на 27 вересня

Вони висунули вимогу негайно звільнити Тимошенко з-під варти.

Однопартійці Тимошенко нагадали, що екс-прем'єр перебуває за ґратами вже 38 днів, і "весь цей час влада забороняє їй пройти належне медичне обстеження, попри різке погіршення стану здоров'я".

"Для цього знущання є тільки одне визначення: це тортури, які влада застосовує до свого головного політичного опонента. У зв'язку з цим життю Юлії Тимошенко загрожує реальна небезпека", - заявили у "Батьківщині".

"Припинити політичні репресії та катування за ґратами Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших представників опозиції; закрити фальшиві замовні справи без будь-яких зволікань та перерв - це вимога "Батьківщини", яку підтримує українська та міжнародна громадськість", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" вимагає припинити політичні катування Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути