Ексклюзиви
середа, 21 грудня 2011 15:13

"Батьківщина" про заяви Януковича: він професійно непридатний бути президентом

"Батьківщина" про заяви Януковича: він професійно непридатний бути президентом

У партії "Батьківщина" вважають, що з річної підсумкової прес-конференції президента Віктора Януковича варті уваги тільки його заяви про газ.

"Підсумковою прес-конференцією Віктор Янукович, такий далекий від розуміння реальної ситуації в країні, зайвий раз підтвердив очевидне: шапка Мономаха є для нього непосильною ношею, він професійно непридатний виконувати обов'язки президента, і єдине корисне, що він може зробити для України – подати у відставку й відкрити шлях до дострокових президентських виборів", - йдеться у заяві "Батьківщини".

Там вважають, що з "великого словесного потоку, який походив сьогодні від Януковича, реакції потребують хіба що його заяви, пов'язані із газовим питанням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович п'є мінералку вартістю 300 грн за 0.33 л

"По-перше, неправдивою є заява Януковича щодо цін на газ для населення. Насправді, вона не залежить від цін на російський газ, бо Україна має достатньо дешевого газу внутрішнього видобутку для того, щоб захистити людей від високих імпортних цін. Янукович особисто зламав цю систему захисту, дозволивши українській олігархії продавати вітчизняний газ за кордон і забезпечувати собі надприбутки", - йдеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович побачив, як процвітає в Україні бізнес

"По-друге, Янукович та його більшість списали із олігархів-власників енергокомпаній 24 мільярди їхньої заборгованості перед бюджетом, - нагадують в партії "Батьківщина". - По-третє, Янукович підірвав фінансове становище "Нафтогазу" рішенням подарувати 11 мільярдів кубів газу одному із своїх ділових партнерів Дмитру Фірташу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розповів, як йому важко живеться

Крім того, у "Батьківщині" вважають, що Янукович продемонстрував повну нездатність вести переговори з Росією, і продовжує шлях здачі національних інтересів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович визнав прорахунки влади і лякає жорстким контролем

"Минулого року він пішов на порушення територіальної цілісності України й підписав ганебні Харківські угоди, а сьогодні публічно зізнався у підготовці злочину – передачі стратегічної власності - газотранспортної системи - під контроль сусідньої держави", - йдеться в заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" про заяви Януковича: він професійно непридатний бути президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути