четвер, 19 січня 2012 14:20

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Батьківщина" досі б'ється за відеозапис у камері Тимошенко

"Батьківщина" досі б'ється за відеозапис у камері Тимошенко

Однопартійці Юлії Тимошенко заявляють, що досі не можуть отримати первісні матеріали про втрату нею свідомості у Качанівській колонії.

Про це сказав на прес-конференції перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, передає кореспондент Gazeta.ua.

За його словами, над Юлією Тимошенко нависла колосальна небезпека.

"Вони не змогли її зламати, зменшити її вплив та авторитет, тому над нею нависла колосальна небезпека, якій вона мужньо протистоїть", - заявив Турчинов.

Він пояснив, що опозиція досі не може отримати первісні матеріали - журнал запису чергових у Качанівській колонії за той день, коли Тимошенко втратила свідомість, та відеозйомку камери екс-прем'єра.

"Ми точно знаємо, що влада фіксує все, що відбувається у камері, ведеться п'ятиденний запис. Але зараз ГПУ тільки піариться на тому, що вона хоче з'ясувати усі обставини цього випадку. Насправді іде фальсифікація доказів. Тільки так ми можемо пояснити, чому нам не надають матеріали", - зауважив Турчинов.

За його словами, також можуть фальсифікувати відеозапис і свідчення співкамерниці Тимошенко, яка була свідком погіршення стану здоров'я Тимошенко.

Водночас бютівець наголосив, що він не вірить, що до Тимошенко допустять іноземних лікарів, хоча представники влади пообіцяли це зробити.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" досі б'ється за відеозапис у камері Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути