четвер, 24 червня 2021 17:11

Баста, якого СБУ подала на чорний список, сидить у Києві - Стерненко

Баста, якого СБУ подала на чорний список, сидить у Києві - Стерненко
Баста гастролював в окупованому Криму.

Громадянин Російської Федерації Василь Вакуленко, якого СБУ подала в список осіб, які загрожують національній безпеці, перебуває в Києві. Про це повідомив громадський діяч Сергій Стерненко у відеоблозі.

"Мені мої джерела повідомляють, що Баста вже перебуває в Києві. В одному з готелів. І якщо це дійсно так, то тоді наша влада абсолютно умисно пішла на приниження цілої країни.

Тому що, крім того, що Баста кримнашист і становить загрозу для нашої національної безпеки, є один цікавий нюанс. Його концерти на Росії масового скасовують через те, що хочуть запобігти поширенню коронавірусу. Басті дають можливість підзаробити бабла в Україні. І це при тому, що росіяни везуть в Україну новий агресивний штам коронавірусу "Дельта".

Тому в цій ситуації потрібно було б не тільки Басту не пускати, а взагалі закрити кордон для всіх росіян. Проте це ніхто не робить", - заявив Стерненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кварталівський" бізнес в Росії збільшив прибутки

Концерти Басти анонсуються на 25 і 26 червня у Києві в Stereo plaza і 27 червня в Одесі.

Служба безпеки України просила Міністерство культури та інформаційної політики включити Вакуленка в список осіб, які загрожують національній безпеці.

Баста, крім того, що виступав в окупованому Криму, грав російського військового, який проходить службу на окупованому півострові.

Зараз ви читаєте новину «Баста, якого СБУ подала на чорний список, сидить у Києві - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути