понеділок, 02 листопада 2009 15:41

Балога уклав з Януковичем угоду?

Балога уклав з Януковичем угоду?

Закарпатський обласний осередок "Народної Самооборони" розповсюдив заяву про те, що "на виборах президента України Віктор Балога підтримуватиме Віктора Януковича".

"Екс-керівник президентського Секретаріату уже провів переговори з центральним штабом Януковича і пообіцяв максимально високі показники за біло-голубого кандидата на Закарпатті.

Натомість він просить зберегти за собою контроль над областю і включити у прохідну частину виборчого списку Партії регіонів на наступних парламентських виборах кількох осіб зі свого найближчого оточення", – йдеться у заяві "Народної самооборони".

За інформацією керівника Закарпатського обласного осередку "Народної Самооборони" Геннадія Москаля, Балога "вже дав попередні вказівки своїм штабістам на місцях із приводу поведінки на виборах.

За Януковича "агітуватимуть" старими, добре перевіреними у Мукачеві методами – задобрюванням виборців продуктовими наборами та грошовими подачками, а також підкупом членів дільничних виборчих комісій, представників конкуруючих політичних сил, під час безпосереднього підрахунку голосів".

Зараз ви читаєте новину «Балога уклав з Януковичем угоду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути