понеділок, 31 січня 2011 11:58

Балога розповів, що у нього спільного з Януковичем

Балога розповів, що у нього спільного з Януковичем

Глава МНС і лідер "Єдиного центру" Віктор Балога заявив, що свого часу був комунікатором між третім президентом України Віктором Ющенком і прем'єр-міністром Віктором Януковичем.

Зокрема, в інтерв'ю газеті "Дело" Балога зізнався, що історія його стосунків з Януковичем почалася ще в 1999 році.

"Він був у той час губернатором Донецької області, а я - Закарпатської області. Вже тоді я відчув його підтримку, коли на Закарпатті були постійні паводки. З того часу наша співпраця не переривалася. І в уряді Януковича в 2006 році довелося попрацювати міністром", - нагадав чиновник.

"Скажу більше: я був комунікатором між двома Вікторами. І впевнений: влаштовував у цьому питанні обох", - додав Балога.

Він зазначив, що з нинішнім президентом у нього залишаються нормальні людські стосунки. "Хоча ми й були в різних командах. У нас одна мета - працювати на Україну", - підкреслив політик.

Нагадаємо, 4 серпня 2006 року Віктор Балога був призначений Верховною Радою України главою МНС в уряді Віктора Януковича. А ще через місяць з невеликим Віктор Ющенко призначив Балогу на посаду керівника Секретаріату президента.

12 листопада 2010 року Указом президента Віктора Януковича був призначений главою Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 9 грудня 2010 року очолив Міністерство надзвичайних ситуацій, створене в результаті оптимізації системи центральних органів виконавчої влади.

Зараз ви читаєте новину «Балога розповів, що у нього спільного з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути