понеділок, 12 грудня 2011 11:02

Балога прагне об'єднати МНС та МВС

Балога прагне об'єднати МНС та МВС

Міністр надзвичайних ситуацій України Віктор Балога упевнений в необхідності об'єднання Міністерства надзвичайних ситуацій з Міністерством внутрішніх справ України і сподівається на ухвалення відповідного рішення на вищому державному рівні.

"Переконаний: МНС необхідно поєднувати з Міністерством внутрішніх справ. Такий європейський стандарт. У країні має бути одне відомство, що займається безпекою людей. Злиття двох міністерств для мене є перехідним завданням на наступний рік. Зараз ми опрацьовуємо всі пропозиції на розгляд президента країни. Сподіваюся, глава держави ухвалить таке рішення", - сказав міністр в інтерв'ю агентству" Інтерфакс-Україна".

Серед інших першочергових завдань для міністерства та українських рятувальників на майбутній рік Балога назвав продовження робіт зі створення системи екстреної допомоги населенню "112" та забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Наші рятувальні підрозділи готуються до роботи в умовах великого скупчення людей на великих об'єктах. Ми спираємося на досвід наших колег зі служб порятунку тих держав, які вже проводили настільки масові заходи. У деталі вникати не буду, щоб не створювати навколо цього непотрібного ажіотажу. Але скажу, що ми зустрінемо єврочемпіонат у всеозброєнні", - зазначив Балога.

Зараз ви читаєте новину «Балога прагне об'єднати МНС та МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути