Ексклюзиви
вівторок, 25 лютого 2020 10:46

Баканов, привіт. Показали СБУшника на Toyota з російськими гвинтокрилами і квартирою в елітній столичній новобудові

Новий очільник СБУ на Миколаївщині Віталій Герсак має коштовну нерухомість, багато землі й елітний автопарк.

Про це повідомляють журналісти Bihus.info.

У СБУшника ЗМІ виявили щонайменше 4 авто вартістю понад $270 тис., дві квартири за $400 тис., землю приблизно за $200 тис.

"Перлина" колекції Герсака - Toyota Tundra, тюнингована ініціалами СБУшника і малюнками російських гвинтокрилів K-50.

Герсак постійно працює у правоохоронних органах. Кар'єру розпочав у МВС – звичайним оперативником на Вінничині. Потім був столичний УБОЗ, Служба зовнішньої розвідки, і зрештою СБУ, а саме – Департамент внутрішньої безпеки. З вересня минулого року очолює СБУ на Миколаївщині.

 

Родина службовця продовжує жити в Києві у новобудові бізнес-класу ЖК "Французский квартал-2". Тут дружина СБУшника Юлія влітку 2018-го придбала одразу 2 квартири і 2 паркомісця. Загалом це близько $400 тис.

 

Крім цього, дружина володіє земельною ділянкою 0,5 га у селі Мархалівка поблизу Києва. Тут вже почалось зведення будинку. Ринкова вартість "сотки" землі там – $5 тис. Тобто за землю дружина СБУшника мала викласти близько $200 тис., припускають журналісти.

У Юлії Герсак є власний салон краси, вона також раніше була співвласницею кількох фірм. Однак за останні 10 років масштабних дивідендів від бізнесу жінка, за даними програми, не отримувала.

На дружину зареєстрована Toyota Camry, ціна якої стартує від $27 тис. Однак, за спостереженнями журналістів, містом Юлія пересувається на BMW Х6 (від $60 тис.) Машина оформлена на її матір.

 

Також журналісти з'ясували, що у матері СБУшника 2 квартири у Вінницькій новобудові та близько гектара землі під Гайсином для забудови. Також на неї оформлені Lexus ($80 тис.) і Toyota Tundra. Остання має тюнінг, персоналізований під Герсака: салон, решітка бампера і навіть індивідуальні номери машини промарковані літерами GVA, що відповідає ініціалам Герсака Віталія Анатолійовича.

 

Походження майна та автівок Раїса Герсак пояснила так: у неї є людина, яка фінансує її та її родину. Ім'я людини жінка не назвала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова СБУ взяв подарунок у соратника кума Путіна – НАЗК криміналу не побачило

Раніше керівництво СБУ заявляло про наймасштабнішу реформу відомства.

Голова СБУ Іван Баканов назвав пріоритетом наближення служби до кращих моделей спецслужб держав-членів ЄС і НАТО. Особливо в умовах агресії з боку Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Баканов, привіт. Показали СБУшника на Toyota з російськими гвинтокрилами і квартирою в елітній столичній новобудові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути