пʼятниця, 15 жовтня 2010 10:23

Байден подякував Януковичу за важкі реформи

Байден подякував Януковичу за важкі реформи

Віце-президент США Джозеф Байден провів в четвер телефонну розмову з президентом України Віктором Януковичем напередодні виборів в місцеві органи влади в Україні, які заплановані на 31 жовтня, повідомила прес-служба Білого дому.

"Віце-президент підкреслив важливість вільних і справедливих виборів і свободи преси як ознак прихильності України демократії та європейській інтеграції, а також підкреслив підтримку цих цілей адміністрацією Обами", - йдеться в повідомленні Білого дому.

Байден також сказав Януковичу, що "процес конституційної реформи, що розпочався з рішення Конституційного суду від 1 жовтня, повинен включати заборони і противаги і виробити конституцію для всього народу України".

"Віце-президент Байден подякував президенту Януковича за важкі економічні реформи, які він просував, і за підтримку спільного порядку денного в сфері нерозповсюдження", - повідомляє Білий дім.

Прес-служба президента України також повідомила в п'ятницю, що Янукович провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініком Стросс-Каном.

Інформацію про питання, що обговорювалися під час розмови, прес-служба не повідомляє.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Байден подякував Януковичу за важкі реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути