середа, 20 квітня 2022 20:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Азов" готовий вийти з Маріуполя. Військові назвали умови

"Азов" готовий вийти з Маріуполя. Військові назвали умови
Паламар розказав, що у Маріуполі з'явилася російська техніка з буквою V. Фото: скрін з відео

Голова партії "Слуга народу" Давид Арахамія та радник голови Офіса президента Михайло Подоляк заявили про бажання приїхати в Маріуполь та провести переговори щодо евакуації військового гарнізону, який залишився у місті.

Про це повідомив заступник командира полку "Азов" Святослав Паламар у Тelеgram. Додав, що бійці полку готові евакуюватися з міста за підтримки третьої сторони.

"Ми готові евакуюватися завдяки підтримки третьої сторони з міста Маріуполь зі своєю стрілецькою зброєю для того, щоб врятувати особовий склад, вірний нам, щоб евакуювати наших поранених та забрати тіла загиблих, й поховати їх із почестями на території, непідконтрольній РФ", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович пояснив, чому неможливо деблокувати Маріуполь

Паламар розказав, що в Маріуполі з'явилася російська техніка з буквою V. Він зазначає, що це ті самі окупанти, які вчиняли злочини в Київській області.

"Я вважаю, що Путін таким чином хоче замести сліди та ліквідувати тих убл*дків, які творили страшні звірства з нашими громадянами на Північному напрямку", - сказав він.

Ворог не полишає спроб взяти територію Азовсталі.

"Щодо цивільних, які ховаються на Азовсталі, вони не мають можливості покинути своїх підвалів, вони бояться, оскільки постійні лунають обстріли", - сказав Паламар.

У Держдепі США допускають можливість участі союзників НАТО в евакуації цивільного населення та поранених солдатів із Маріуполя. Також у Держдепі сподівалися, що росіяни дозволять безпечний вихід із міста.

Зараз ви читаєте новину «"Азов" готовий вийти з Маріуполя. Військові назвали умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути