понеділок, 24 грудня 2012 16:39

Азарову під Кабмін принесли лопати

Восьмеро активістів групи "Чорний комітет" 24 грудня розгорнули біля стін Кабміну плакат із написом: "Народу — зарплату! Азарову — лопату!". Вони принесли з собою пластмасову жовту дитячу лопатку. Її хотіли подарувати особисто прем'єр-міністрові. Про це розповів у коментарі Gazeta.ua активіст групи Богдан Тицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров радить українцям "не скиглити", брати лопати і самостійно чистити сніг

"Ми хотіли пронести лопатку в середину Кабміну, але нас туди не пустили. Залишили її на вулиці, сподіваючись, що Азаров сам її забере. Наш прем'єр постійно забавляється із економікою країни. Робить це доволі не вдало і навіть небезпечно. Хай спершу побавиться з дитячою лопаткою. Якщо в нього це вийде, можна буде довірити йому серйозніші доручення. Ми принесли ще дві великі справжні лопати. Отак прислухалися Азарова. Він сказав українцям, що потрібно не скиглити, а вигрібати сніг на вулицях самотужки. Дійсно треба брати в руки лопати, всі підручні засоби і вигрібати бруд із провладних кабінетів. Якщо влада не може вберегти Україну від снігу, то яке вона має право закликати людей до такого? Це ж їхній обов'язок, хай вони самі беруть у руки лопати і показують приклад. Чому у нас повинна бути така якась монархія? Прем'єр-міністр нічого не робить, але постійно закликає народ до того, щоб той сам себе оберігав і забезпечував. Чи потрібен Україні такий прем'єр-міністр?, - каже Тицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хіба нас зігріє новий уряд, якщо там уже є Азаров?"

Активіст групи розповів, що після Нового року схожі акції планують провести біля місцевих адміністрацій по всій Україні.
"Прибирання снігу у наших містах — ніяке. Але ж на це витрачають купу грошей. Куди вони йдуть — невідомо. Ми гадаємо, що їх просто викрадають. Минулого року адміністрація Попова закупила техніки, яка призначена для прибирання снігу на 150 мільйонів доларів. Та роботи цієї техніки ніхто в Україні не бачив", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Азарову під Кабмін принесли лопати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути