пʼятниця, 19 жовтня 2012 20:22

Азаров звільняє людей з роботи за незручні питання в Фейсбуці?

Адміністратор сторінки прем'єр-міністра України Миколи Азарова видаляє незручні коментарі та блокує користувачів, які пишуть їх.

Так сталося із повідомленням журналістки Юлії Шешуряк. Вона запитала Азарова про те, чи знає він, що в Одесі звільнили санітарку, яка запитала прем'єра про те, чи знає він, яка зарплата сьогодні у лікарів.

Автор: Фото: facebook.com
 

Аналогічна ситуація повторилася із коментарями, які запостили на сторінці Азарова журналісти iPress.ua - усі п'ять запитань журналістів видання були негайно видалені.

Санітарку Одеської обласної клінічної лікарні, яка попросила прем'єр-міністра Миколи Азарова підвищити зарплати медикам, змусили написати заяву про звільнення. Про це пише видання "Таймер", посилаючись на джерела в лікарні.

Жінка працювала в реанімаційному відділенні і була звільнена у зв'язку з досягненням пенсійного віку. Однак, як стверджують джерела Таймера, написати заяву про звільнення її примусили.

Зараз ви читаєте новину «Азаров звільняє людей з роботи за незручні питання в Фейсбуці?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути