середа, 27 червня 2012 12:12

Азаров знову не задоволений темпами програми доступного житла

Азаров знову не задоволений темпами програми доступного житла
Микола Азаров дав завдання профільному міністру. Фото: vsekommentarii.com

Темпи втілення  в життя програми здешевлення вартості кредитів для забезпечення доступним житлом громадян не задовільні.

Про це під час засідання уряду сказав прем'єр Микола Азаров.

"Необхідно вдосконалити порядок надання зазначених кредитів. Врахувати всі пропозиції, які надходять з регіонів і стосовно розміру першого внеску і інших умов кредитного договору",- зазначив він.

За словами Азарова, на сьогодні в Україні виявили бажання отримати пільговий кредит понад 7,5 тисяч осіб. Для участі в програмі зібрано 4 тисячі 710 квартир.

"Можна було б похвалити міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, якщо згадати, що втілювати програму воно почало з чистого аркуша. Бо вітчизняне будівництво кілька років поспіль перебувало в перманентній кризі",- наголосив чиновник.

Азаров зазначив, що треба подвоїти зусилля стосовно популяризації нової державної програми.

"Щоб кожен наш громадянин, кожна людина так би мовити, змучена квартирним питанням, дізналася про кроки держави не з приватних консультацій, а з відкритих урядових джерел", - акцентував Азаров.

Він також звернув увагу міністра ЖКГ Анатолія Близнюка на те, що в першу чергу цим має займатися профільне міністерство.

"Не достатньо просто перерахувати кошти будівельникам, коли широкому загалу не відомі умови отримання пільгового іпотечного кредиту. Не можна активізувати будівництво, коли не відомо, як можна буде ці квартири отримати і на яких умовах", - звернувся прем'єр до нього.

Зараз ви читаєте новину «Азаров знову не задоволений темпами програми доступного житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути