середа, 08 грудня 2010 12:31

Азаров знайшов спосіб завалити регіони грошима

Азаров знайшов спосіб завалити регіони грошима

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє знизити залежність місцевих бюджетів від центрального.

Про це він сказав на засіданні уряду.

"Місцеві бюджети розвитку у наступному році збільшаться у 3,6 рази у порівнянні з цим роком. Крім того, в 1,4 рази зростуть їхні видатки на соціально-економічний розвиток. Зважаючи на це зменшується залежність місцевих бюджетів від підтримки центральних бюджетів", - зазначив керівник уряду, пояснивши, що кошти передадуть на місця.

За словами Азарова, завдяки цим заходам уряд підвищить інвестиційну привабливість регіонів.

Азаров додав, що підписав розпорядження про негайну розробку нормативних актів, які забезпечать введення в дію Податкового кодексу.

"Податкова реформа - це рятівне коло для нашої економіки, це єдиний шлях для створення нових робочих місць та підвищення зарплат та пенсій, тому потрібна роз'яснювальна робота стосовно нового податкового законодавства. Треба якомога швидше надрукувати необхідну кількість примірників нового Податкового кодексу, викласти їх в Інтернет та організувати вивчення нового законодавства. Часу мало, але це не має позначитися на якості підготовлених документів та своєчасному їхньому поданні до уряду", - наголосив він, додавши, що Мінфін та державна Податкова служба мають організувати навчання працівників ДПАУ та провести роз'яснювальну роботу.

Нагадаємо, що уряд затвердив проект бюджету 2011. За словами прем'єр-міністра Миколи Азарова, документ передбачає скорочення видатків на 23% у порівнянні з 2010 роком.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров знайшов спосіб завалити регіони грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути