понеділок, 10 серпня 2015 16:04

Азаров збирається на Донбас - експерт

Азаров збирається на Донбас - експерт
Фото: job-sbu.org

Заява лідера бойовиків "ЛНР" Ігоря Плотницького спрямована на учасників мінської переговорної групи. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"За цими словами немає ніяких серйозних підстав. Вони не розраховані на населення окупованих територій, яке прекрасно бачить, що росіяни їх кинули. На офіційний Київ теж ні, тому що сам автор цієї заяви не є ньюзмейкером. Те, що він говорить, постійно міняється і дуже погано співвідноситься з реальністю", - зауважив він.

По словами експерта, Плотницькому можна порадити хоч б дожити на цій посаді до листопада. "Тому що туди збираються приїхати члени сурковського Комітету порятунку України на чолі з Азаровим. Тому уся сьогоднішня публіка - Плотницький та Захарченко, можуть швидко зникнути. Їх посунуть. Ці приїжджі можуть піти на так звані вибори першого листопада. Тоді Плотницького та Захарченка навіть близько не буде. Технологія Азарова давно відома - мають бути "попередники". А ці двоє якраз створені для такої ролі. Плюс, Азаров може ще й у в'язницю їх посадити за знищення сепаратистських республік", - наголосив Небоженко.

"Москва в курсі усіх цих подій. Зачищаються ті, хто мав стосунок до прикриття російського вторгнення в Україну. З'являються ті, хто скажуть : А ми не знаємо, як це все сталося, нас тут не було", - додав політолог.

Нагадаємо, глава бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький заявив, що так звана "влада ЛНР" проведе "місцеві вибори" 1 листопада 2015 року незалежно від позиції Києва з цього питання.

Зараз ви читаєте новину «Азаров збирається на Донбас - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути