четвер, 17 січня 2013 13:23

Азаров вважає логічними кадрові зміни в уряді: "Не всі міністерства реалізували свій обсяг роботи"

Азаров вважає логічними кадрові зміни в уряді: "Не всі міністерства реалізували свій обсяг роботи"
Азаров побачив покращення позицій України в світових рейтингах. Фото: ipress.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров розповів, що Україна увійшла до сотні країн, які покращили умови ведення бізнесу. Також він зауважив, що все таки були "деякі організаційні прорахунки".

Азаров розповів, що ми завершили рік в умовах жорсткої економії, однак, це не завадило уже другий рік поспіль впроваджувати президентську програму економічних реформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров схвалив контроль за трансферним ціноутворенням

"За минулий рік внутрішній товарообіг збільшився на 16%, середньомісячна номінальна заробітня плата - на 15,4%. Обсяг депозитів громадян в банках виріс майже на 60 мільярдів гривень. За підрахунками за останні 9 місяців 2012 року, інвестиції і суб'єкти будівництва збільшились на 17%. На третину зросла кількість житла побудованого за державні кошти. Всього за минулий рік було прийнято понад тридцять блоків соціальних об'єктів. В них інвестовано 1,5 мільярди доларів. На 300 тисяч зросло число суб'єктів малого бізнесу", - відзвітував він.

Але Азаров зауважив, що "значною мірою це відбулось завдяки послідовній реалізації президентської програми економічного розвитку". Разом з тим, зауважив, що всі заходи реалізувати не вдалося.

"Не всі заходи було реалізовано у повному обсязі. Переважно були об'єктивні чинники економічного і політичного характеру. Політична складова ускладнювала прийняття багатьох рішень. У той же час були і якісь організаторські прорахунки.  Деякі міністерства просто не змогли реалізувати той обсяг роботи, який на них покладено. Тому, цілком логічні ті зміни, які провів президент України", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці віднесли у банки річний дохід держбюджету - Азаров

Азаров також порадував тим, що Україна у світових рейтингах минулого року суттєво покращила свої позиції.

"В рейтингу ведення бізнесу Україна покращила свої позиції на 13 позиції. І тепер на 137 місці із 175. Наша країна увійшла до списку 100 країн-реформаторів, які покращили умови ведення бізнесу у 2011-2012 роках", - пояснив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вважає логічними кадрові зміни в уряді: "Не всі міністерства реалізували свій обсяг роботи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути