середа, 22 травня 2013 18:05

Азаров вирішив позбавити журналістів акредитації за акцію у Кабміні

Азаров вирішив позбавити журналістів акредитації за акцію у Кабміні
Фото: unn.com.ua

Доручення прем'єр-міністра України Миколи Азарова позбавити акредитації журналістів, які влаштували акцію на засіданні уряду в середу, абсолютно законна вимогу. Про це йдеться у повідомленні його прес-секретаря Віталія Лук'яненко.

"Прем'єр-міністр доручив позбавити акредитації учасників акції, які своєю поведінкою порушили порядок висвітлення роботи засідання Кабінету міністрів. Це законна вимога. Відповідно до закону Департамент інформації і громадських комунікацій Секретаріату Кабміну, що відповідає за акредитацію, буде виконувати це доручення", - наголосив у своєму повідомленні прес-секретар.

Разом з тим Лук'яненко уточнив, що передбачена законом міра торкнеться виключно тих, хто порушив порядок, проЗМІ, які представляють ці журналісти, зможуть акредитувати інших співробітників.

"Ніяких перешкод роботі журналістів в уряді не створювали, і не будуть створювати. Упевнений, що прикрий інцидент буде дозволений законно і з взаємною повагою і до роботи як виконавчої влади, так і до роботи журналістів", - додав він.

Прес-секретарю жаль, що колеги не зуміли або не захотіли знайти адекватний спосіб донести свою позицію, а головне - сприяти дійсно ефективного правового вирішення проблеми.

Як повідомлялося, журналістів, що провели мовчазну акцію в Кабінеті міністрів України під час вступного слова Прем'єр-міністра Микола Азарова, можуть позбавити акредитації у КМУ.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вирішив позбавити журналістів акредитації за акцію у Кабміні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

186

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути