середа, 27 березня 2013 11:04

Азаров вигнав "ударівця" із засідання уряду

Азаров вигнав "ударівця" із засідання уряду
Каплін пояснив, що намагався донести до урядовців настрої людей і переконаний, що діяв абсолютно правильно. Фото: tvi.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров із криками вигнав із засідання Кабінету міністрів народного депутата від УДАРу Сергія Капліна.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Після вступного слова голови уряду на засіданні, нардеп став неподалік міністрів і почав перебивати виступаючих. Це обурило Азарова і він голосно наказав охороні вивести "ударівця".

"Ви зірвали роботу Верховної Ради і тепер намагаєтесь зірвати роботу уряду, - закричав Азаров. - Охорона, будь ласка, я на себе беру відповідальність, виведіть його з зали!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепів пускатимуть на засідання уряду лише з дозволу Азарова

Азаров, не зважаючи на вигуки Капліна щодо порушення закону "Про статус народного депутата", продовжив: "Будь-які спроби так званих народних депутатів зірвати засідання будуть присікатися негайно. І вони не будуть допускатися в зал засідання уряду. Ще раз попереджую, охорона виведіть цього депутата з зали. Я на себе беру відповідальність!".

Прем'єр також заявив, що тепер допуск народних депутатів на засідання Кабміну буде даватися лише з його письмової згоди.

"Я попереджаю державну охорону. Допуск народних депутатів на засідання уряду тільки за моєї письмової згоди. Цього цирку на засіданні уряду не допущу", - заявив він.

Після цього "ударівця" вивели з зали засідань. Каплін пояснив, що намагався донести до урядовців настрої людей і переконаний, що діяв абсолютно правильно.

Зараз ви читаєте новину «Азаров вигнав "ударівця" із засідання уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

127

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути