Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 11:25

Азаров відкрив один дитсадок і наобіцяв вирішити проблему із чергами

Азаров відкрив один дитсадок і наобіцяв вирішити проблему із чергами

Прем'єр-міністр Микола Азаров взяв участь в урочистому відкритті дошкільного навчального закладу №197 у Солом'янському районі міста Києва.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Дитячий садок розрахований на 110 дітей. У ньому навчатимуться 6 груп.

За підсумками, загальна кошторисна вартість робіт з будівництва дитсадка складає 24 162 140,0 тис грн. Слід зазначити, що заявлена проектна кошторисна вартість будівництва була затверджена за цінами 2008 року. Станом на 2011 рік здійснено корегування проектно-кошторисної документуції з врахуваннями середньорічного рівня інфляції.

"Загалом по Україні в цьому році в експлуатацію здано 130 дитсадків. Приблизно на 15 тисяч місць. Це багато у порівнянні з тим, що здавалося у попередніх роках, але цього не достатньо. Уряд прийняв рішення разом із головами місцевих адміністрацій протягом 2 років повністю закрити проблему черг. І ми наполегливо будемо добиватися вирішення цієї проблеми. Думаю, що у 2013 році ми повністю знімемо цю проблему. Тим більше, народжуванність у нас стала збільшуватися", - зазначив премєр-міністр під час брифінгу в ігровій кімнаті дитсадка.

Мами дітей, які влаштувалися до дитсадку, запевняють, що жодних проблем із влаштуванням не було. Дитсадок почне працювати з 1 січня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Азаров відкрив один дитсадок і наобіцяв вирішити проблему із чергами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути