пʼятниця, 14 жовтня 2011 15:45

Азаров в Умані висадив дуб і наобіцяв більшого фінансування
11

Прем'єр-міністр Микола Азаров відвідав місто Умань у Черкаській області.

Його візит тривав близько 3 годин, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Зпочатку він відвідав службу у Свято-Успенському соборі. Потім прем'єр заїхав відвідати Ольгу Друзгальську, яка вижила під час німецької окупації, коли її 2-річною дитиною разом із матір'ю мали розстріляти німці за те, що ті — євреї.

Азаров, у свою чергу, розповів про роки свого дитинства.

Напередодні візиту прем'єра відремонтували під'їзд, дах та прибудинкову територію, де мешкає Друзгальська.

Після цього Азаров відвідав уманську школу №11 та уманську міську лікарню. Він пообіцяв у 2012 році збільшити фінансування та реорганізувати міську лікарню в Центр сучасної невідкладної медичної допомоги.

Працівники лікарні попросили, щоб він збільшив зарплатню і виплачував її вчасно. У свою чергу, пацієнти, яких зустрів прем'єр сказали, що задоволені лікуванням.

У Дендропарку "Софіївка" разом із губернатором Черкащині Сергієм Тулубом, прем'єр висадив дуб на алеї дубів. Під час висаджування дерева, прем'єр відмовився від робочих рукавичок.

Азаров також висловив задоволення тим, як витратили гроші на ремонт доріг в Умані, куди з бюджету пішло близько 15 млн грн.

Після цього високопосадовці сіли на електромобілі, які обслуговують туристів парку. Їх повезли на коротку екскурсії

Під час спілкування із журналістами прем'єр також прокоментував порушення нової справи проти Юлії Тимошенко.

"Я не можу коментувати те, про що дізнався вчора. Та 405 млн доларів, які зараз від нас вимагає Міноборони Росії, за них має хтось відповідати. Відповідатиме той, хто приймав таке рішення, хто звалив цей борг на країну. Якщо відповідні органи порушили цю справу, то, значить, мали причину зробити це", - наголосив прем'єр.

"Давайте оцінимо ці дії. Є факти, яким треба дати правову оцінку. Вони могли закрити очі, а могли по службі не закривати очі. Якби вони закрили очі — то відповідали би за це. Що буде далі, поживемо - побачимо", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров в Умані висадив дуб і наобіцяв більшого фінансування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути