вівторок, 24 жовтня 2006 09:54

Азаров: Україна повинна вступити до СОТ якнайшвидше

 

Перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров наголосив на потребі якнайшвидшого ухвалення законопроектів, необхідних для вступу України до Світової організації торгівлі.

Про це він сказав під час засідання урядово-парламентської робочої групи з розгляду проблемних та спірних питань проекту Державного бюджету України на 2007 рік.

- Уряд рішуче і безповоротно стоїть на тому, що вступ України до СОТ має відбутися. І потрібний для забезпечення цього процесу пакет законопроектів необхідно приймати якомога швидше, - наголосив Азаров.

Президент України Віктор Ющенко у понеділок, 23 жовтня, в Будапешті заявив, що якщо до середини листопада Верховна Рада ухвалить всі закони, необхідні для вступу України до СОТ, то це дасть змогу "21 грудня на засіданні СОТ сподіватися, що питання про вступ України до СОТ буде поставлено на порядок денний і зустріне позитивне рішення".

Водночас голова ВР Олександр Мороз заявив, що Верховна Рада може ухвалити всі закони, необхідні для вступу України до СОТ, до 1 грудня, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: Україна повинна вступити до СОТ якнайшвидше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути