середа, 16 січня 2013 10:42

Азаров роздав завдання віце-прем'єрам

Азаров роздав завдання віце-прем'єрам
Микола Азаров назвав два головних завдання уряду. Фото: lenta-ua.net

На засіданні уряду в середу прем'єр Микола Азаров назвав два головні завдання порядку денного роботи Кабміну.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"На їх вирішенні наполягає президент України. Це створення системної програми активізації внутрішнього виробництва та розвитку реального сектору економіки в цілому, а також програми регіонального розвитку на 2013-2014 роки. У цих програмах нам необхідно закріпити позитивні тенденції, яких ми досягли, і закласти абсолютно практичні механізми зростання виробництва за конкретними напрямками. В першу чергу - у пріоритетних галузях, таких як машинобудування IT-технології, індустріальне виробництво сільгосппродукції. Також відновити зростання в галузях, які переживають складний період. Таких як нафтохімічна, хімічна, гірничозбагачувальна. Формування, так би мовити, двигунів розвитку у відповідних галузях та регіонах - це основне завдання віце-прем'єр-міністрів: Юрія Бойка, Олександра Вілкула, міністра економічного розвитку Ігоря Прасолова", - зауважив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заначки" населення кращі за кредит МВФ, але українці не довіряють владі - екс-нардеп

Він навів у приклад повідомлення Всесвітнього банку про те, що в цьому році світову економіку чекає незначний розвиток, однак в цілому, ситуація залишатиметься нестабільною.

"Чи можна в таких умовах забезпечити зростання української економіки? Переконаний, що можна. Тому, що достатній потенціал має наш внутрішній ринок", - пояснив голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров роздав завдання віце-прем'єрам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути