середа, 26 жовтня 2011 11:02

Азаров привітав 1,4 млн членів своєї "сім'ї" з днем ??народження

Азаров привітав 1,4 млн членів своєї "сім'ї" з днем ??народження

Прем'єр-міністр і лідер Партії регіонів Микола Азаров звернувся до своїх однопартійців з нагоди чотирнадцятої річниці створення своєї політсили. За його словами, за весь час існування партії до її лав вступили близько 1 мільйона 400 тисяч членів.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, Азаров заявив, що його партія стала "найпотужнішою політичною організацією не тільки в Україні, а й у Європі".

"За 14 років ми пережили як перемоги, так і важкі випробування. Ми склали іспит на стійкість і мужність, коли діяли в опозиції. Партія регіонів боролася за владу з метою, зрозумілою для наших співвітчизників: змінити на краще життя людей. Всі ці роки ми не давали пустих обіцянок, а відповідально працювали", - зазначив прем'єр.

На його думку, регіонали зуміли заручитися довірою громадян.

"Партія регіонів сприяє поширенню європейських цінностей демократії, верховенства права і свободи слова", - додав Азаров.

Він похвалився тісною співпрацею з Прогресивним альянсом соціалістів і демократів, а також з політичною партією "Єдина Росія".

Водночас, головний регіонал нагадав, що попереду чергові парламентські вибори 2012 року.

"Під час майбутньої виборчої кампанії Партії регіонів належить виконати завдання надзвичайної важливості - створити умови для прозорого і демократичного виборчого процесу і здобути переконливу перемогу. Ми готові бути першими, готові підтвердити авторитет владної партії", - резюмував Азаров.

Слід зазначити, Партія регіонів була заснована 26 жовтня 1997 року.

Зараз ви читаєте новину «Азаров привітав 1,4 млн членів своєї "сім'ї" з днем ??народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути