четвер, 26 квітня 2018 17:13

Азаров пообіцяв повернутись в Україну

Азаров пообіцяв повернутись в Україну
Екс-прем'єр Микола Азаров обіцяє "відновити" Україну. Фото: РИА-новости

Українські політики-втікачі Микола Азаров, Віталій Захарченко, Андрій Клюєв та Станіслав Шуляк під час прес-конференції в Москві 26 квітня заявили, що повернуться в Україну і "відродять" її.

"Ми обов'язково повернемося у нашу країну. Можете записати, я можу розписатися. Ми представники тієї самої України, яку не хоче бачити нинішня влада. Обов'язково повернемося і відродимо її. Змінимо політичний курс. Я в цьому впевнений", - заявив Азаров

Пообіцяв повернутися і колишній командувач внутрішніми військами МВС Станіслав Шуляк.

"Буду повертатися. Хочу повернутися в Україну, де червоний прапор перемоги і георгіївська стрічка будуть гордістю і честю країни, а дивізіон СС "Галичина" буде плямою тяжкої ганьби. Ось я хочу повернутися в таку країну і докладу всіх своїх зусиль, щоб так було", - сказав Шуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров хоче дати свідчення у "справі Януковича"

Екс-прем'єр часів Віктора Януковича Микола Азаров - фігурант кримінальної справи про незаконне заволодіння у 2010-2014 роках групою осіб під керівництвом Януковича майном, яке належить Укрнафті і Укргазвидобуванню. Вартість майна - понад 2 млрд грн.
28 січня 2014-го подав у відставку з посади прем'єра. Після відставки Микола Азаров полетів до Австрії. Зараз живе в Росії, але не відмовився від громадянства. З 3 червня 2014-го перебуває у розшуку СБУ.

28 лютого 2014 року Генеральна прокуратура направила подання до МВС та СБУ щодо затримання осіб, які причетні до масових вбивств активістів у Києві з 18 по 22 лютого 2014 року. У цьому списку опинився Станіслав Шуляк. З 11 березня його розшукує СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв повернутись в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути