середа, 08 листопада 2006 11:20

Азаров полаявся з мером Феодосії у Криму

 

Перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров стверджує, що ніколи не крав, а тому ніколи не боявся відповідальності. Про це він заявив під час наради з активом Автономної Республіки Крим.

У ході обговорення проблем з підготовкою до зими в кримських містах і районах з"ясувалося, що дотепер не почався опалювальний сезон у Феодосії, Ялті, Судаку і Керчі.

У цьому зв"язку Азаров зробив зауваження мерові Феодосії Володимиру Шайдерову, який посміхався під час обговорення даної проблеми.

- Ви зробили мені зауваження: що ти посміхаєшся? Я посміхаюся тоді, коли ми лукавимо, - відповів, вийшовши до мікрофона мер Феодосії.

- Ви знаєте, таке враження, що в цьому залі зібралися як у дитячому садку. Є один вихователь, говорить: "Встаньте!" - усі встали, "присядьте!" – усі присіли, "віджалися!" – усі віджалися, - додав він.

Шайдеров відзначив, що на сьогоднішній день "проблем у Феодосієві по опаленню нема".

- Сьогодні Феодосія одержує 70 тисяч ліміт газу для населення. Для того, щоб я сьогодні запустив решту котелень потрібно ще додатково 120 тисяч ліміту. Питання юридичне: хто буде відповідати, не маючи офіційного юридичного папера на початок опалення і відбору газу з магістралі?, - запитав Шайдеров.

- Усе в тебе? А то ти спочатку посміхався, зараз уже супишся, - сказав Азаров Шайдерову.

Після цього, звертаючись до залу, перший віце-прем"єр заявив, що Шайдеров "юридичної відповідальності боїться більше, ніж відповідальності перед своїми жителями, перед виборцями".

- От же що цікаво! Я в 2004 році, вірніше в 2005-му на початку, коли "помаранчеві" так би мовити погрожували в"язницею і так далі, ішов з піднятою головою з Кабінету міністрів. За всі ті рішення, що я ухвалив, я не боявся ні крапельки! Тому що руки не прилипли! До рук нічого не прилипло! І ти не бійся!, - заявив Азаров.

- І я не дозволяю, щоб прилипало. Ні собі, ні іншим, - сказав у відповідь Шайдеров, чим викликав голосний сміх у залі.

Азаров вичитав мера Феодосії за те, що він "жодного разу не приїхав за три місяці, не поставив цю проблему з грошима".

- Жодного разу! Хто б тобі відмовив?. – запитав він.

- Я зрозумів, - відповів Шайдеров.

На закінчення Азаров вирішив пояснити, відкіля беруться юридичні проблеми з лімітами на газ.

- У нас прийшли керувати "Нафтогазом" професіонали все-таки. Але професіонали мають одну неприємну сторону характеру. Вони страшенно скупі. От Чупрун (заступник міністра палива й енергетики України) і Бойко (глава Мінпаливенерго) – вони обоє один одного варті... Але будемо їх виховувати, звичайно, - заявив Азаров, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров полаявся з мером Феодосії у Криму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути