четвер, 22 липня 2010 10:10

Азаров похвалився проривом в авіабудівному комплексі

Азаров похвалився проривом в авіабудівному комплексі
Контракти на продаж літаків, ухвалені підприємством ГП "Антонов" в англійському Фарнборо, свідчать про прорив вітчизняного авіабудівного комплексу.

Про це заявив прем"єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабінету міністрів, передає УНІАН.

"Учора на аерокосмічному салоні у Фарнборо стався довгоочікуваний прорив для вітчизняного авіабудівного комплексу. Ухвалені контракти на постачання декількох десятків літаків типу Ан до Росії, азіатських і латиноамериканських країн", - сказав Азаров.

Він підкреслив, що українські авіабудівники заслуговують привітань.

Також Азаров підкреслив, що цей прорив - явне свідоцтво того, що між Україною і Росією поновлюється співпраця, і об"єднання зусиль дає конкретні результати.

Нагадаємо, що ГП "Антонов" представляє на міжнародному аерокосмічному салоні "Фарнборо-2010" (FarnboroughInternationalAirshow 2010), який проходить з 19 по 25 липня 2010 року в Англії, регіональний реактивний літак нового покоління Ан-158.

АНТК ім. Антонова заснований в 1946 році. Серед відомих літаків, в конструкторській розробці яких останнім часом брав участь АНТК ім. Антонова, - Ан-148, Ан-158, Ан-124, Ан-70, Ан-140 та інші.

Зараз ви читаєте новину «Азаров похвалився проривом в авіабудівному комплексі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути