понеділок, 03 жовтня 2011 16:15

Азаров перекладав Януковичу на українську, а Литвин нагадував назви

Азаров перекладав Януковичу на українську, а Литвин нагадував назви

Президент Віктор Янукович чекає від прем'єр-міністра Миколи Азарова, щоб він навів порядок в уряді.

Про це він сказав сьогодні під час засідання керівної ради Комітету з економічних реформ.

"Мене вразила та інформація, яку я побачив минулого тижня. Голова Верховної Ради (Володимир Литвин - ред.) припинив засідання і зробив зауваження уряду, що він не буде проводити засідання без членів Кабміну. Як це називається? ...урядових питань?", - запитав глава держави.

Литвин у відповідь підказав, що це називається "година запитань до уряду".

"Коли я повернувся, задав це питання Миколі Яновичу. Чому саме так сталося? Чому ми маємо такі проблеми? Неузгоджена співпраця уряду та парламенту. Зараз у нас також відбулася коротка розмова. Відповідь Миколи Яновича мене вразила ще більше. Його слова: "Деякі члени Кабінету міністрів втратили... як це українською мовою, чувства", - зазначив Янукович.

"Почуття", - переклав на українську Азаров.

"Почуття відповідальності, - виправився президент. - Тому я хочу публічно сказати - потрібно розглянути на засіданні уряду питання дисципліни. Хто з міністрів не був на тому засіданні і для його відсутності не було підстав, вносьте пропозиції і наводьте порядок. Щоб ніколи це більше не повторювалося. Не опускайте голову, як кажуть, не ховайте в пісок. Без дисципліни у нас нічого не буде. Я чекаю від вас, щоб на наступному уряді було розглянуте це питання, щоб уряд сказав своє слово".

Відзначимо, що під час "години запитань до уряду" у парламенті було лише троє міністрів: віце-прем'єр Борис Колесніков, міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр культури Михайло Кулиняк.

Зараз ви читаєте новину «Азаров перекладав Януковичу на українську, а Литвин нагадував назви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути