субота, 28 липня 2012 11:47

Азаров: опозиція заважає владі провести вибори без фальсифікацій

Азаров: опозиція заважає владі провести вибори без фальсифікацій
Микола Азаров поскаржився британському виданню на опозицію. Фото: kontrakty.ua

Все, що робить українська влада для демократизації та відкритості парламентських виборів, наштовхується на опір опозиції, заявив в інтерв'ю британському виданню "Times" прем'єр Микола Азаров.

"Вони вже заздалегідь повідомляють про те, що вибори будуть фальсифіковані. Я ставлю просте запитання: якщо ви проти фальсифікації, то чому ви не підтримуєте встановлення веб-камер на виборчих дільницях", - говорить він.

За словами прем'єра, встановлення веб-камер дозволить в режимі он-лайн контролювати, як проходить виборчий процес на кожній дільниці.

Крім того, глава українського уряду відзначив, що Україна запросила безпрецедентно велику кількість спостерігачів від усіх міжнародних організацій, зокрема, від ОБСЄ, Ради Європи та Єврокомісії.

На установку веб-камер на всіх ділянках передбачається виділити 1 млрд грн. При цьому камери не будуть фіксувати процес підрахунку голосів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: опозиція заважає владі провести вибори без фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути