Ексклюзиви
вівторок, 07 червня 2011 09:19

Азаров обіцяє вчасно віддавати борги закордон

Азаров обіцяє вчасно віддавати борги закордон

Україна вчасно розраховується за всіма зовнішніми зобов'язаннями.

Як повідомила прес-служба Кабінету міністрів, про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час відкриття українсько-данського бізнес-форуму у Києві.

"За рік нам вдалося стабілізувати ситуацію з нашими зовнішніми зобов'язаннями. Станом на сьогодні Україна абсолютно вчасно розраховується за всіма своїми зовнішніми зобов'язаннями і має графік їх погашення, який повністю спирається на власні ресурси", - наголосив Азаров.

Він додав, що за рік уряду вдалося стабілізувати фінансову і банківську системи України, завдяки чому у поточному році очікується дефіцит держбюджету на рівні 3%, і це після 5-відсоткового дефіциту минулого року і 15-відсоткового – позаминулого.

Прем'єр-міністр відзначив, що Україна продовжуватиме співпрацю зі світовими фінансовими установами, зокрема, Світовим банком, Міжнародним валютним фондом, Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком тощо.

"Це ті фінансові установи, на які ми спираємося, з якими ми можемо проводити економічну політику, спрямовану на модернізацію нашої країни", - повідомив глава уряду. 

Зараз ви читаєте новину «Азаров обіцяє вчасно віддавати борги закордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути