пʼятниця, 13 травня 2011 18:46

Азаров не виключає можливості заборонити партію Тягнибока

Азаров не виключає можливості заборонити партію Тягнибока

Прем'єр-міністр Микола Азаров відзначає, що питання про діяльність ВО "Свобода" на території України має вирішуватися в правовому полі.

"Імовірно, у тих, хто ставить питання, є підстави так говорити, але це повинно вирішуватися в правовому полі", - сказав він в інтерв'ю "5 каналу", відповідаючи на питання, чи можуть в України заборонити діяльність ВО "Свобода".

При цьому він підкреслив: "Те, що я бачив по телевізору, у мене ще немає докладного звіту, але те, що я бачив - безумовно, не прикрашає цю партію. ??І постановка такого питання - у світлі тих подій, безумовно, це видається можливим".

Як повідомлялося, під час святкування Дня Перемоги у Львові відбулися численні зіткнення і сутички. Зокрема, біля Пагорба Слави група молодих людей прорвала міліцейський кордон і спробувала перешкодити розгортанню червоного прапора перемоги.

Всього в зіткненнях 9 травня постраждали 14 осіб. За дрібне хуліганство затримано 9 осіб. Також порушено кримінальну справу за фактом стрілянини - поранення в ногу отримав представник ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Азаров не виключає можливості заборонити партію Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути