субота, 12 березня 2011 00:40

Азаров назвав умову своєї відставки

Азаров назвав умову своєї відставки

Прем'єр-міністр Микола Азаров обіцяє що у 2012 році рівень життя українців суттєво покращиться.

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів.

"У 2011 році нам буде важко. Хоча, можливо, з другої половини цього року ситуація покращиться. У 2012 році нам буде набагато легше", - зазначив чиновник.

Говорячи про причини складної економічної ситуації,  прем'єр зауважив, що нинішня влада розраховується з величезними зовнішніми боргами. Крім того, за словами прем'єра у спадок від попередньої влади уряд отримав 15% дефіцит бюджету та 60 - мільярдний дефіцит НАК "Нафтогаз України".

"Нам вдалося скоротити дефіцит НАКу до 8 мільярдів гривень та дефіцит бюджету до 5% від ВВП, а сам ВВП виріс на понад 4%", - розповів він.

Відповідаючи на питання ведучого, що він буде робити, якщо плани не буде реалізовано Азаров сказав:"Якщо наш уряд не забезпечить сталий економічний розвиток країни і зростання добробуту наших громадян - я за це крісло не тримаюся".

"Я прошу наших співгромадян потерпіти певний час. Він невеликий, він вже оглядний. Принаймні, мені видно", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров назвав умову своєї відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути