неділя, 15 липня 2012 12:30

Азаров, Льовочкін і Герман вирішать, як святкувати День незалежності

Азаров, Льовочкін і Герман вирішать, як святкувати День незалежності
Україна відзначатиме 21-у річницю незалежності. Фото: segodnya.ua

Кабінет Міністрів України затвердив склад Організаційного комітету з підготовки та відзначення 21-ї річниці незалежності України. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Відповідне розпорядження № 454-р, розроблене Міністерством культури України на виконання Плану організації виконання Указу президента України від 19 червня 2012 року №402 "Про відзначення 21-ї річниці незалежності України", прийнято на засіданні уряду 11 липня 2012 року.

До складу Оргкомітету увійшли прем'єр-міністр України Микола Азаров, голова Адміністрації президента України Сергій Льовочкін, радник президента України – керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента України Ганна Герман, міністр культури Михайло Кулиняк, міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, голова Укрдержархіву Ольга Гінзбург, голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович, Міністр економічного розвитку та торгівлі Петро Порошенко та інші високопосадовці.

Зараз ви читаєте новину «Азаров, Льовочкін і Герман вирішать, як святкувати День незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути