пʼятниця, 20 січня 2012 09:13

Азаров, Колесніков і Клюєв змагатимуться з гламурним Хорошковським - політолог

Азаров, Колесніков і Клюєв змагатимуться з гламурним Хорошковським - політолог

Призначення Валерія Хорошковського міністром фінансів - це передвиборна фінансова комбінація, зроблена для того, аби акумулювати доходи у державі і нівелювати низький рейтинг й недовіру людей бюджетними грошима перед виборами.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

Крім того, на його думку, владі потрібно розблокувати співпрацю із МВФ, адже "у цього фонду дешеві кредити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович призначив міністром фінансів Хорошковського

"Також це може бути пробою у стилі Тігіпка-2 - кастинг для того, щоб очолити список Партії регіонів. Є така думка, що ПР має повести молодий, менеджеральний, дещо гламурний, просунутий політик проєвропейського, прозахідного іміджу. З Тігіпком не вийшло, а з Хорошковським може вийти. Тим більше, що у нього є досвід проведення активних, яскравих передвиборних кампаній - на відміну від Клюєва та Колеснікова", - зауважив Карасьов.

Разом з тим, політолог нагадав, що на перше місце у списку Партії регіонів також претендують чинний прем'єр-міністр Микола Азаров, перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова посада Хорошковського послабить позиції Азарова - експерт

"Адже номер один у виборчому списку ПР може у майбутньому стати главою уряду. Тому не виключаю, що буде боротьба між донецьким сегментом команди президента і недонецьким. Ми вже бачимо, що Тігіпко програв цю апаратну і публічну боротьбу з Клюєвим", - наголосив експерт.

Він припустив, що буде створено своєрідний альянс Колеснікова, Клюєва і Азарова проти інших для того, щоб зберегти не просто посаду і перший номер у списку, а й зберегти партію у руках донецьких.

Зараз ви читаєте новину «Азаров, Колесніков і Клюєв змагатимуться з гламурним Хорошковським - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути