Ексклюзиви
середа, 30 серпня 2006 14:55

Азаров говорив українською на засіданні Кабміну

Перший віце-прем"єр Микола Азаров закликав виробити механізм співпраці урядової коаліції з опозицією, який би дозволяв невідкладно ухвалювати законопроекти, внесені урядом Віктора Януковича. Азаров зачитав своє вступне слово з папірця, але при цьому українською мовою.

- Нам необхідно виробити такий порядок дій з опозицією і коаліцією, при якому законопроекти уряду приймались би без затримки, - сказав віце-прем"єр, відкриваючи засідання уряду, на якому він головував за відсутності Януковича.

Азаров повідомив, що під час засідання Кабміну в середу буде розглянуто питання підготовки до першого читання бюджету 2007 року.

Віце-прем"єр зазначив, що в цьому бюджеті має бути закладено "підвищення соціальних стандартів і реального неінфляційного зростання рівня життя, рішуча модернізація енергетичної сфери, нафтогазової, АПК, житлово-комунального господарства, в тому числі за рахунок масштабної державної підтримки".

Азаров також повідомив, що робочі групи працюють над "формуванням змістовних блоків програми діяльності уряду на 2007 рік", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров говорив українською на засіданні Кабміну ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути