Ексклюзиви
субота, 10 грудня 2011 10:14

Азаров готує найжорсткіший варіант держбюджету з ціною газу не менш як $400

Азаров готує найжорсткіший варіант держбюджету з ціною газу не менш як $400

Проект міждержавної українсько-російської "газової" угоди у ситуації абсолютної таємничості, без прізвищ та імен, передано на розгляд і затвердження керівництву Росії та України.

За інформацією ZN.UA, у понеділок, 5 грудня, відбулася двогодинна розмова президента України Віктора Януковича з прем'єром Миколою Азаровим, після якої Микола Янович повернувся у Кабмін шалено роздратованим і розтривоженим: прем'єр України не бажає брати на себе відповідальність за "здачу" української газотранспортної системи (ГТС).

У середу, 7 грудня, на засіданні Кабінету міністрів прем'єр Азаров дав розпорядження готувати "найжорсткіший варіант" державного бюджету-2012 з ціною імпортованого газу не менш як 400 доларів за 1000 кубометрів і вносити такий документ на розгляд Верховної Ради. Це може означати, що на українсько-російському газовому фронті, де анонсувалася близька "мирова угода", виникли певні ускладнення.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" почав сплачувати за російський газ у рублях.

Зараз ви читаєте новину «Азаров готує найжорсткіший варіант держбюджету з ціною газу не менш як $400». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути