пʼятниця, 12 березня 2010 21:08

Азаров доручив врахувати підвищення соцстандартів при розробці бюджету

Азаров доручив врахувати підвищення соцстандартів при розробці бюджету

Прем"єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству фінансів врахувати поетапне підвищення соціальних стандартів під час розробки проекту державного бюджету на 2010 рік. Про це йдеться в повідомленні управління у зв"язках зі ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів.

"Микола Азаров доручив в проекті бюджету передбачити поетапне підвищення соціальних стандартів - для виконання програми Президента України (Віктора Януковича) з боротьби з бідністю", - сказано в нім.

Таке доручення він дав під час робочої наради з віце-прем"єр-міністрами і керівниками міністерств економічного та соціального блоків.

Окрім цього, прем"єр доручив Мінфіну врахувати в проекті цього документа введення з липня податкових канікул для малого бізнесу і фінансове оздоровлення державних монополій.

При цьому він наголосив, що першочерговим завданням уряду є розробка до 11 квітня збалансованого і реалістичного бюджету, що є, на його думку, вирішальним інструментом виведення країни з кризи.

Нагадаємо, 11 березня Азаров доручив міністрові фінансів Федору Ярошенку розпочати розробку проекту держбюджету-2010 і до 11 квітня подати цей проект на затвердження у Верховну Раду.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко прогнозує, що Янукович і фракція Партії регіонів в Раді спробують відмовитися від підвищення соцстандартів.

9 лютого Рада ухвалила в першому читанні законопроект про введення надання соціальної допомоги малозабезпеченим сім"ям на рівні прожиткового мінімуму, проте після цього депутати відмовилися приймати його в цілому і відправили на повторне друге читання.

При цьому за ухвалення документа в цілому не голосували депутати від ПР, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Азаров доручив врахувати підвищення соцстандартів при розробці бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути