субота, 11 червня 2011 14:30

Азаров чекає на небачений врожай гречки

Азаров чекає на небачений врожай гречки

В Україні буде зібраний небачений врожай гречки, якщо будуть дощі. Про це в ефірі програми Шустер LIVE заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Коли навесні минулого року ми приймали справи і займалися аналізом, що нам робити, то, на жаль, питання про гречку стояв на 25-му, можливо, на 105-му місці, тому що було багато інших дуже важливих проблем. І коли мені сказали, що ми зберемо майже 200 тисяч тонн, а потреба України - 160 тисяч, то я сказав - нормально, вистачить. Помилився я чи ні? Можливо, помилився, можливо, прорахувався... Але у мене не було можливості, яка є зараз, вплинути на ту ситуацію", - сказав Азаров.

Він зазначив, що цього року гречки засіяли на 100 тисяч гектарів більше.

"І якщо, дай Бог, будуть дощі, то ми зберемо небачений врожай гречки. І не бійтеся, я всю різницю у вас закуплю у Держрезерв за нормальними цінами. Покладемо в запаси і забудемо про проблему гречки на роки, я так і зроблю... А рік тому я так сказати не міг, бо не було в мене ні ресурсів, нічого, тому я вирішив, що 160 тисяч вистачить", - підкреслив глава уряду.

Раніше повідомлялося, у Криму китайську гречку "замаскували" під українську.

Зараз ви читаєте новину «Азаров чекає на небачений врожай гречки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути