Ексклюзиви
вівторок, 14 квітня 2009 11:47

Азаров: БЮТ знову намагався нас обдурити!

Автор: Фото: Gazeta.ua
  Микола Азаров з главою Нацбанку Володимиром Стельмахом та його замом Анатолієм Шаповаловим під час економічної наради, 13 квітня.
Микола Азаров з главою Нацбанку Володимиром Стельмахом та його замом Анатолієм Шаповаловим під час економічної наради, 13 квітня.

Немає ніяких економічних підстав для того, щоб долар в Україні коштував 15 гривень. Про це в інтерв"ю парламентським журналістам заявив народний депутат з ПР, екс-міністр фінансів Микола Азаров.

"Тому все ці сташилки безвідповідальні. І вони розгойдують громадську думку, створюють ажіотаж і можуть привести до коливань курсу", - пояснив він.

На думку нардепа, якщо Україна не отримає кредит МВФ, то в цьому буде провина уряду Тимошенко, який не уміє працювати.

Азаров також підкреслив, що Партія регіонів не голосувала за включення до порядку денного антикризових законопроектів, тому що побачила їх "гнилу суть".

"Ми запропонували нашим партнерам, так і не дочекавшись від них антикризової програми, реалістичного бюджету, наше бачення сьогоднішньої ситуації, наші прогнози і наші заходи і вимоги - якими повинні бути антикризові програма і бюджет", - почав він.

"Партнери попросили перепочинок на вивчення. 8 місяців кризи їх нічому не навчили. Добре, ми дали їм цей час. Але що відбувається? Відбувається спроба в черговий раз нас обдурити", - заявив Азаров.

За його словами, "уряд Тимошенко в цій ситуації цікавить тільки одне – за будь-яку ціну одержати кредит МВФ".

"У результаті замість реалістичних змін до бюджету, що передбачали б заходи соціального захисту, підтримку реального сектора, ми бачимо так звані зміни, мета яких одна – узаконити ті неподобства, ту безгосподарність, що відбуваються в системі "Нафтогазу", - заявив Азаров.

"Другий законопроект – це фактично розвалити систему спрощеного оподатковування. Третє – фактично обмежити право наших людей на одержання пенсій", - продовжив депутат.

"Чи може піти на це Партія регіонів і закрити очі на ухвалення цих законопроектів? Звичайно, ні!", - заявив Азаров.

За матеріалами: ForUm, Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Азаров: БЮТ знову намагався нас обдурити!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути