неділя, 19 січня 2014 10:28

Автомайданівців у Донецьку "заблокували" невідомі з георгієвськими стрічками (онлайн трансляція)

Автомайданівців у Донецьку "заблокували" невідомі з георгієвськими стрічками (онлайн трансляція)
Фото: dt.ua

Близько 10 автомобілів активістів Донецького Євромайдану не змогли виїхати для проведення акції біля донецького маєтку родини Януковичів, - передає кореспондент "Острова". Автомайдан планував відправитися від будівлі Донецької обласної державної адміністрації, однак кілька дорогих іномарок перекрили всі виїзди.

За словами кореспондента, вони імітують ДТП. При цьому співробітники ДАІ не поспішають розбиратися з цими "аваріями". Блокуючі автомобілі підтримує група невідомих людей з георгіївськими стрічками на одязі. Вони стоять на тротуарі і на пішохідних переходах, і, таким чином, перешкоджають проїзду Автомайдану. На питання організаторів акції та журналістів про мету їх перебування біля будівлі ОДА, молоді люди воліють відмовчуватися.

Коли учасники Автомайдану спробували проїхати, блокуючі рух люди вступили в словесну перепалку з активістами . Водії-учасники Автомайдану час від часу натискають на клаксони, проте шансів, що колона зможе виїхати із заблокованої площі, практично немає.

Зараз ви читаєте новину «Автомайданівців у Донецьку "заблокували" невідомі з георгієвськими стрічками (онлайн трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути