вівторок, 09 липня 2013 13:09

Яворівський розповів "шлях до об'єднання в єдиний тіньовий уряд"

Яворівський розповів "шлях до об'єднання в єдиний тіньовий уряд"
Володимир Яворівський. Фото: ipress.ua

Опозиція повинна не просто критикувати, але й продукувати кращі ідеї, набагато ефективніші, аніж це робить влада.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський.

"Є необхідність в тому, щоби була виразнішою реакція опозиції. Аби ми не просто критикували, але й продукували кращі державотворчі ідеї, набагато ефективніші, аніж це роблять вони", - наголосив він.

Окрім того, говорячи про те, що "Свобода" не порадилась із своїми політичними партнерами, він сказав: "Є речі, щодо яких не конче потрібно радитися. Головне діяти за одне, виступати одним фронтом".

"Може статися, що у вересні почне функціювати наш уряд, можливо створить тіньовий уряд УДАР, а потім не виключаю, що вони всі об'єднаються в єдиний уряд. Але це виникне лише тоді, коли ми домовимося про єдиного кандидата від опозиції на майбутніх виборах. Аби уряд формувати під президента", - висловив думку він.

Окрім того, за його словами, "можна говорити про сильний, про кволий, про нікчемний опозиційний уряд. Можна все. Покаже діло, та які ідеї буде продукувати цей уряд".

"Якщо кожен міністр буде пропонувати хорошу альтернативу тому, що зробить уряд — це і буде найголовнішим показником. Якщо ця робота буде ефективна, то це буде шляхом до об'єднання в єдиний тіньовий уряд", - резюмував він.

Нагадаємо, Всеукраїнське об'єднання "Свобода" прийняло рішення формувати уряд національної альтернативи. Організацію роботи та керівництво урядом національної альтернативи доручено заступникові голови "Свободи", нардепу Олександру Сичу.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський розповів "шлях до об'єднання в єдиний тіньовий уряд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути