четвер, 12 січня 2012 15:03

Авакова не здивувала справа проти нього: влада гарячково шукала привід для атаки

Авакова не здивувала справа проти нього: влада гарячково шукала привід для атаки

Екс-губернатор Харківщини Арсен Аваков вважає порушену справу проти нього надуманою та сфабрикованою.

Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Інформація про порушення відносно мене кримінальної справи була для мене і несподіваною, і очікуваною одночасно. Ще в жовтні мені стала зрозуміла генеральна стратегія посадових осіб правлячого в країні режиму: знайти будь-який привід для розправи зі мною, з тими, хто поруч", - пише він.

Аваков розповів, як "атакували, порушували справи, саджали у в'язницю близьких... людей під надуманими, сфабрикованими приводами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авакова "замовили" Кернес і Добкін?

"Весь цей час влада гарячково шукала привід для ще більш брутальної атаки. Приводу придумати так і не змогли, зате змінилася ситуація - в нинішніх українських реаліях правоохоронці під прямим політичним патронатом напрацювали схеми переслідування неугодних. Без доказів, логіки, в порушення всіх процедур, прийнятих в юриспруденції демократичних країн, брутально, по праву сильного - виносяться фабрикувати справи і оголошуються вироки", - упевнений він.

Аваков стверджує, що після вироку Юлії Тимошенко, справа проти нього була вже очікуваною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ думають, що "кримінальний" Аваков уже за кордоном

"Сьогодні я дав вказівку своєму адвокату нанести візит до прокуратури Харківської області, щоб ознайомитися з абсолютно невідомими і незрозумілими мені звинуваченнями. Втім, ніяких ілюзій щодо органів юстиції в нашій країні в мене немає. Але спробуємо коректно дотримуватися процедури", - написав екс- чиновник у своєму блозі.

"Поки ж хочу заявити: і ця нова справа, нападки на моїх друзів і рідних, соратників - мене не зломить", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" наказала Авакову переховуватись за кордоном?

"Повернення політичних репресій; скасування базових свобод громадянина: свободи слова, свободи мирних зібрань, свобода пересування; "кишенькове", зрадив закон правосуддя; повний провал економічної політики і зубожіння народу. Чи це не привід бути твердим? Чи це не привід присвятити свої зусилля боротьбі з усією цією гидотою, що намагається зміцнитися в Україну?! ", - підсумував Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков готовий співпрацювати з регіоналами

Нагадаємо, що прокуратура Харківської області за результатами перевірки протиправних дій колишнього глави облдержадміністрації порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Харківської облдержадміністрації та Головного управління Держкомзему в Харківській області за земельні махінації у 2009 році. Зокрема, кримінальна справа порушена стосовно колишнього голови Харківської ОДА Авакова.

Зараз ви читаєте новину «Авакова не здивувала справа проти нього: влада гарячково шукала привід для атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути