четвер, 29 грудня 2016 15:48

Аваков "вибив" 101 додатковий електрокар для Нацполіції

Аваков "вибив" 101 додатковий електрокар для Нацполіції
Фото: facebook.com

Автомобілебудівна компанія Mitsubishi оптимізує ціну на авто для Нацполіції України.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Корпорація Mitsubishi знизила вартість автомобілів для Нацполіції на 14 відсотків! Це 101 додаткова машина", - написав глава МВС у Facebook.

За його словами, голова корпорації Mitsubishi Осаму Масуко погодився надати знижку на автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV для української поліції у зв'язку з особливістю ситуації у країні.

"У результаті перемовин Національна поліція отримає можливість придбати за виділені Україні в рамках Кіотського протоколу 958 440 774,25 гривень орієнтовно на 101 спеціалізований автомобіль Mitsubishi Outlander PHEV більше (з урахуванням кольорографічного обладнання, сигнально-гучномовного пристрою та радіостанції). Остаточну ціну визначать найближчим часом після погодження змін до договору та узгодження нових кількісних показників в установленому порядку з Міністерством екології та природних ресурсів й іншими органами", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков попросив $30 млн для деокупації Донбасу

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков просив президента Mitsubishi Motors Corporation Осаму Масуко знизити ціну на автомобілі Mitsubishi Outlander PHEV, які придбають для потреб Нацполіції.
Зараз ви читаєте новину «Аваков "вибив" 101 додатковий електрокар для Нацполіції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути