Ексклюзиви
субота, 18 вересня 2021 09:00

Аваков сховався у квітах, Тищенко пив каву на заправці, Беленюк отримав нове досягнення – тиждень політиків у фото
18

Жан Беленюк цього тижня похвалився новим досягненням – встановив рекорд України як перший народний депутат, який став Олімпійським чемпіоном
Фото: Жан Беленюк
Аваков похвалився відео серед квітів
Вікторія Кінзбурська поділилася своїм способом боротися зі стресом – їздила на коні
 Юлія Тимошенко з чоловіком святкувала річницю шлюбу
Ольга Стефанишина провела вихідні у селі Вовчків на Київщині

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков насолоджувався живою музикою у ресторані та похвалився відео серед квітів. Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко на Закарпатті пив каву. "Слуга народу" Жан Беленюк встановив рекорд України як перший народний депутат, який став Олімпійським чемпіоном.

Чим ще займалися політики цього тижня – у матеріалі Gazeta.ua.

Ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков після того, як з'явився на форумі YES, виклав сторіз із ресторану. Там насолоджувався живою музикою, зокрема контрабасом. А серед тижня похвалився відео серед квітів. Де знімав – не зазначив.

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з чоловіком святкувала річницю шлюбу. Виклала фото, де пара тримається за руки на тлі білих троянд та повітряних кульок.

Народна депутатка від "Голосу" Соломія Бобровська на початку тижня відвідала у Києві вінчання військового, музиканта Андрія Антоненка, якого назвали підозрюваним у вбивстві Павла Шеремета, із Світланою Антоненко. Після відпочивала у Каневі біля Дніпра та поїхала на Волинь – обіймати липу Івана Богуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський мав би свідчити у "вагнергейті"

"Слуга" Олександр Санченко відпочивав на природі у свій день народження. Запросив друзів на вечірку із шампанським на березі озера. Встиг покататися на сапборді.

Гуляла у лісі також депутатка від "Голосу" Інна Совсун. А серед тижня розповіла, як відводить сина до школи. Хлопець їхав на самокаті, а нардепка бігла поруч.

Депутатка від "Голосу" Ольга Стефанишина провела вихідні у селі Вовчків на Київщині. Ходила по гриби з дочками та собакою. Перед одним з робочих днів поділилася, що вибрала на сніданок – вівсянку з фруктами та ягодами і каву. А також виклала фото, де готувала котлети вдома.

Екснардеп Олег Ляшко показав, як займається спортом на природі. А також показав відео, де він віджимається, веслує на сапборді, качає прес.

"Слуга" Микола Тищенко, який минулого тижня запам'ятався нападом на колегу Гео Лероса в Верховній Раді, поїхав на Закарпаття. Брав участь у нарадах, перерізав стрічку на відкритті мосту. А по дорозі пив каву на заправці.

Колега Тищенка, мажоритарниця з Харкова Вікторія Кінзбурська поділилася своїм способом боротися зі стресом – їздила на коні. Це хобі часто з'являється в Instargam депутатки, поруч з її двома собаками – мопсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запам'яталися бійки, а не якість законів": нардеп розкритикував "слуг" у Раді

"Слуга народу" Жан Беленюк цього тижня похвалився новим досягненням – встановив рекорд України як перший народний депутат, який став Олімпійським чемпіоном. Попередні нардепи-олімпійці заходили у Раду вже із цим званням. А біля ТРЦ "Гулівер" відкрили зірку на честь Беленюка.

Депутатка від президентської політсили Роксолана Підласа у Києві робила зарядку із "Зе-молодіжкою". "Встигли не тільки побігати і зробити розтяжку, але й поговорити", – пише нардепка.

Народна депутатка від "Батьківщини" Альона Шкрум цього тижня вчилася новому спорту. У парку з друзями змагалися у пентак. Всередині кола, обома ногами торкаючись землі, треба кинути порожнисті металеві кулі якомога ближче до маленької дерев'яної кулі.

За підсумками 2020 року "Слуга народу" стала найзаможнішою партією країни, повідомив громадянський рух "Чесно". Попри відсутність ознак публічної фандрейзингової кампанії дохід партії торік становив 445 млн грн, з яких орієнтовно 259 млн – приватні надходження.

Зараз ви читаєте новину «Аваков сховався у квітах, Тищенко пив каву на заправці, Беленюк отримав нове досягнення – тиждень політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути