понеділок, 23 жовтня 2017 13:18

Аваков прокоментував чутки про сварку з Порошенком

Аваков прокоментував чутки про сварку з Порошенком
Фото: radiosvoboda.org

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не сварився з президентом Петром Порошенком через намети мітингувальників під парламентом.

Про це глава МВС розповів після нагородження силовиків 23 жовтня.

"Обговорення, природньо, були. Але ніякого конфлікту з президентом України я не маю. Ми телефонуємо один одному. Відносини у нас дружні... У мене є своя точка зору з низки питань. Моя робота цю точку зору просувати. Робота президента та інших функціонерів - дискутувати. Те, що вищі державні діячі збираються і обговорюють актуальні питання - це нормально. Ці обговорення не відбуваються гладко, але в рамках нормальної робочої дискусії. І немає такого, щоб посварилися і кинули один в одного склянку води. Склянка тільки для одного. Бажано, щоб вода була свята", - сказав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні необхідне термінове перезавантаження влади" - Хмара

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент Петро Порошенко і глава МВС Арсен Аваков посварились через те, що мітингувальникам вдалось встановити намети під парламентом.

У грудні 2015 року на засіданні Національної ради реформ сталася сварка, яка закінчилася тим, що Аваков хлюпнув водою зі склянки в бік Саакашвілі і вигукнув: "Катись к черту из моей страны".

Зараз ви читаєте новину «Аваков прокоментував чутки про сварку з Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути