неділя, 13 листопада 2016 19:37

Аваков пояснив призначення 24-річної Дєєвої та її інтимні фото

Аваков пояснив призначення 24-річної Дєєвої та її інтимні фото

Призначення заступника міністра внутрішніх справ Анастасії Дєєвої враховувало результати співбесід та спецперевірки. Дєєва опікуватиметься у МВС координацією міжнародних проектів.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у Facebook.

"Після консультацій всередині, зокрема з ключовими іноземними партнерами, зі складу нашого проектного офісу ми визначили лідера - Анастасію Дєєву. Дівчину, яка, на наш погляд, зможе оптимально супроводжувати поточні проекти, координувати проектний офіс під стратегічним керівництвом міністра, здійснювати комунікацію з іноземними партнерами", - пише Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Може, досить валяти дурня?" - Аваков звернувся до парламенту

Дєєва має диплом бакалавра з відзнакою Київського університету ім. Шевченка, магістерський диплом "з чудовими результатами", вільно володіє англійською та французькою. Також за її плечима "півтора року чорнової роботи" в проектному офісі реформ.

Коментуючи інтимні фото Дєєвої, викладені в інтернет, Аваков сказав: "Студентка не має право на приватні фото? Ханжество. Чи ви безтілесні, чи безстатеві, ті, хто моралізує на яскравий одяг і оголені лінії? Нікого не цікавить, звичайно, що частина фото - непристойні вульгарні фальшивки. Лицеміри, червоніючи від праведності, кричать "Ату!!" Ліберальні Ви наші".

11 листопада новим заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції стала 24-річна Анастасія Дєєва. Заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що Дєєву призначено з порушенням процедури.

Зараз ви читаєте новину «Аваков пояснив призначення 24-річної Дєєвої та її інтимні фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути