середа, 15 серпня 2018 08:20

Аваков похизувався відпусткою серед казкових краєвидів
11

"Всесвіт. Планета Земля"
Фото: instagram
"Прийшов світанок, крізь морок пробиваючись". Швейцарія
Подорожуючи на машині, зупинився для фотографії - з пам'яттю про Марка Твена, який в 1887, будучи тут, писав: "Мені здається, це місце (Веггіс) - найкрасивіше у світі, і найбільш комфортабельне. Краса околиць поза конкуренцією, а в неділю небо здається більш гучним, ніж навколишня тиша". Швейцарія
"Швейцарія. Берн: - А де вулиця Блюменштрассе? Ну та, де Плейшнер стрибнув з вікна? Пам'ятаєте? "Повітря свободи зіграло з Плейшнером злий жарт"? - Ах ви про це! Так це, фільм про Штірліца, у Ризі знімали. Але ви не турбуйтеся - тут зате Енштейн працював і видав свою теорію відносності. - Ну при чому тут Енштейн ?! Так хотілося пройтися по Блюменштрассе - подивитися, чи стоїть горщик з геранню на підвіконні. Все таки у світі відносно! Через брак кухаря. Де тут Енштейн, кажете? Показуйте!"
"Літо". Швейцарія

Глава МВС Арсен Аваков два тижні відпочивав від внутрішніх справ країни. Відпустка міністра тривала з 16 липня до 3 серпня.

Протягом вікенду він не забував про українців - майже щодня тішив підписників своєї сторінки в Instagram чарівними краєвидами.

Якщо вірити світлинам, міністр відвідав гори, озера й полонини Швейцарії, а також погуляв узбережжям Італії.

Протягом відпустки Аваков запостив лише одне фото з собою, геолокацію до якого вказав "Всесвіт. Планета Земля". Інші світлини - це пейзажі. Під кожною міністр залишив філософський коментар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барбекю в Карпатах та свиноферми - куди політики роз'їхались на відпустки

Журналісти помітили відсутність президента Петра Порошенка в інформаційному просторі і припустили, що він відпочиває в Іспанії, де має віллу. Коли інформація про розшук родини Порошенків набула розголосу, у мережі з'явилися фотографії, зроблені нібито випадково в одному з київських ресторанів, які зображують родину Порошенка під час вечері. Пізніше глава держави особисто подзвонив автору сюжету.

Зараз ви читаєте новину «Аваков похизувався відпусткою серед казкових краєвидів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути