Ексклюзиви
субота, 05 червня 2021 21:53

Аваков очікує провокацій і спроб терактів в Україні після запуску "Північного потоку-2"

Аваков очікує провокацій і спроб терактів в Україні після запуску "Північного потоку-2"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков очікує провокацій і спроб терактів на українській ділянці газопроводу через запуск Північного потоку-2. Про це він заявив 5 червня після навчань у Харківській області, у яких взяли участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС і Держприкордонслужби.

Аваков нагадав, що напередодні президент Росії Володимир Путін заявив про завершення будівництва першої нитки Північного потоку-2. Газ все ще транспортується українською газопроводом і повинен транспортуватися певний час надалі, "а потім, напевно, Путін захоче пустити газ в обхід України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волкер лобіює інтереси "Північного потоку-2" - Зеркаль

"Ми говоримо про реальні загрози ... Тому ми очікуємо ... що будуть провокації, спроби терактів на нашій ділянці газопроводу і тоді скажуть: "Дивіться, бачите, ось - тому пускаємо через Північний потік-2", - заявив він.

Виходячи з цього, розглядаються різні сценарії і посилюється реагування, у тому числі щодо об'єктів критичної інфраструктури, газової інфраструктури, гребель, дамб і так далі, розповів він.

Посол в Німеччині Андрій Мельник заявив, що Україна хоче, щоб США та Німеччина включили її в переговори стосовно газопроводу "Північного потоку-2".

Зараз ви читаєте новину «Аваков очікує провокацій і спроб терактів в Україні після запуску "Північного потоку-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути