понеділок, 11 вересня 2017 09:15

Аваков обіцяє встановити особи причетних до "прориву Саакашвілі"

Аваков обіцяє встановити особи причетних до "прориву Саакашвілі"
Аваков зазначив, що усім учасникам порушення процедури перетину кордону України, серед яких є і народні депутати, належить з'явитися в поліцію для надання свідчень. Фото: google

Міхеілу Саакашвілі та його соратникам, які незаконно перетнули 10 вересня державний кордон із Польщею, потрібно прибути до пункту пропуску "Шегені" і пройти процедуру оформлення.

"Розпочали розслідування і формальну процедуру збору фактів і доказів. Це "важка" стаття. Упевнений, прокуратура нас підтримає. Як і суди. Кожний персонаж, який брав участь у прориві кордону і нападі на прикордонників і поліцейських, буде фізично встановлений і піддасться покаранню з боку закону", - повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

Аваков зазначив, що всім учасникам порушення процедури перетину кордону України, серед яких є і народні депутати, необхідно з'явитися в поліцію для надання свідчень. Прикордонна і Міграційна служби, поліція проводять необхідні законні процесуальні дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сайт "Миротворець" вніс Саакашвілі в базу даних

10 вересня у пункті пропуску "Шегині" невідомі зчинили бійку з представниками Нацполіції і ДПСУ та сприяли незаконному порушенню державного кордону групою осіб, зокрема народним депутатам.

Зараз ви читаєте новину «Аваков обіцяє встановити особи причетних до "прориву Саакашвілі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути