середа, 13 грудня 2017 13:34

"АТО треба починати з Києва" - низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна

"АТО треба починати з Києва" - низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна
В Україні продовжують діяти прокремлівські реваншистські медіа, яких толерують політики, - ініціатива "Закрий пельку Кревлю!". Фото: відкриті джерела

В Україні продовжують діяти прокремлівські реваншистські медіа, яких толерують політики. Про це йдеться у заяві ініціативи "Закрий пельку Кремлю!".

"За рік ми опублікували достатньо доказів упередженості, маніпуляції фактами й порушення журналістської етики, щоби стверджувати: ця московська мережа не лише скоординовано працює на знищення України, а й розширюється. Телеканали "Інтер", "112.Україна", "NewsOne", сайт Страна.ua, холдинг "Вести" та інші, надалі безкарно заперечують здоровий глузд, нагнітають абсурд, провокують хаос, свідомо посилюють зневіру серед українців. До них додався ще один ресурс: колишній львівський телеканал "ZIK" – уже наповнений "перевіреними" кадрами та маніпулятивними форматами з інших каналів мережі", - звертаються активісти.

"Діяльність ворожих медіа-диверсантів в Україні стала можливою через політичну короткозорість або слабкодухість вищого керівництва держави, а також через явну недбалість спецслужб. Рік тому і зараз головним інструментом протидії ворожим пропагандистам залишається ігнорування їх та інформування громадськості про їхню справжню мету й логіку діяльності...

Натомість влада і опозиція переймаються гарячковим "піаром" та дріб'язковими внутрішніми чварами, - які прокремлівська медіа-машина умисно роздуває, - відволікаючи наших громадян від ВІЙНИ НА ВИЖИВАННЯ проти агресора", - заявляють в ініціативі.

"Сьогоднішня українська верхівка неспроможна захищати національну безпеку навіть в інформаційній сфері. Маємо на увазі як владу, так і опозицію...

Скоро настане час неминучої системної зміни політичного класу України. Справжні лідери й справжні професіонали почнуть справжню відсіч російській агресії саме з нейтралізації московської пропаганди.

З реальних, але законних дій проти "мас-медіа", які насправді є зрадниками й високооплачуваними інфосолдатами гібридної війни Путіна. З бойкоту та ізоляції вітчизняних "політиків", які слугують лише декораціями для медійного компоненту агресії. Пропаганда і медіа-хаотизація – це пріоритетна зброя, якою Кремль розв'язав війну проти всієї західної цивілізації.

"АТО треба починати з Києва" (як писав один відомий політик), а саме з інформаційної гігієни. Здоровий глузд і свідомість громадян України – це перший і головний плацдарм нашої національно-визвольної боротьби", - наголошують активісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забужко: Росія розпадеться і Третя світова війна закінчиться

Громадська кампанія "Закрий пельку Кремлю" стартувала 9 грудня 2016 року в Україні.

Її ініціатори — політологи, економісти, журналісти — вимагають від медіа не брати коментарів у проросійських експертів і політиків, які були ­співучасниками злочинів проти Майдану і не визнають збройної агресії РФ. Також закликають українців не дивитися й не слухати російські та проросійські ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «"АТО треба починати з Києва" - низку медіа назвали солдатами гібридної війни Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути