субота, 15 жовтня 2011 11:13

"Асоціація з Україною потрібна ЄС, це усвідомлюють усі європейські політики" - Грищенко

"Асоціація з Україною потрібна ЄС, це усвідомлюють усі європейські політики" - Грищенко

Переговори про підписання Угоди про асоціацію України з ЄС тривають, і будуть відбуватися у встановлені терміни на всіх рівнях.

Про це повідомив в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.

"Переговори тривають, і ми досягли дуже серйозного прогресу. Очевидно, що Угода про асоціацію не є подарунком для України. Ця угода потрібно також ЄС, це усвідомлюють усі європейські політики. Всі сконцентровані на тому, щоб завершити переговори. Є ще декілька питань у політичній частині угоди, які треба узгодити, але робота триває", - заявив Грищенко.

Але він не дав конкретної відповіді на питання Кисельова, чи відбудеться візит Януковича в Брюссель 20 жовтня, тільки підкреслив, що "для угоди про асоціацію потрібні також переговори і домовленості на політичному рівні, тому Україна готова до контактів на всіх рівнях, включаючи найвищий".

Нагадаємо, глави урядів Чехії, Польщі та Угорщини в п'ятницю в Празі прийшли до спільної думки, що шлях України в ЄС буде закритий, поки екс-прем'єр Юлія Тимошенко не вийде на свободу.

Зараз ви читаєте новину «"Асоціація з Україною потрібна ЄС, це усвідомлюють усі європейські політики" - Грищенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути